Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
textura dřeva

Plesnivec s ovocem

Plesnivec s brusinkami? To je jasná věc, ale co takhle s borůvkami, jablkem a hruškou?

Plesnivec s ovocem

Ingredience

  • 1 jablko
  • 1 hruška
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • hrozen bílého vína
  • 60 g borůvek
  • 150 g šunky obalené v pepři
  • krekry
  • Plesnivec

Návod na přípravu

Do vroucí vody vložíme vajíčka a vaříme je 4–5 minut na hniličku. Jablko, hrušku a cibuli rozpůlíme a prudce opečeme na grilu. Vše následně nakrájíme na menší kousky, kterými si poté nabíráme rozpečený Plesnivec. Podáváme s tenkými plátky šunky a suchými krekry.