Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
textura dřeva

Moravský bochník se šunkou prosciutto

Buongiorno přátelé. Je libo sušená rajčata, prosciutto a náš milovaný "moravák"?

Moravský bochník se šunkou prosciutto

Ingredience

  • 150 g sušených rajčat
  • 100 g italské šunky prosciutto
  • 100 g suchého salámu
  • 2 pálivé papričky
  • ½ lžičky papriky mleté
  • ½ lžičky hrubého pepře
  • knäckebrot
  • Sýrařův výběr Moravský bochník

Návod na přípravu

Sušená rajčata zbavíme oleje a pokrájíme na menší kousky. Suchý salám pokrájíme na tenčí kolečka. Prosciutto i ostatní suroviny jemně přeskládáme na talíř přes sebe. Sýr necháme lehce zahřát na grilu a přelejeme opatrně na talíř. Zdobíme pepřem, mletou paprikou a kousky pokrájené pálivé papriky.

Nevíte, kde pořídit rakletovač? Máme pro vás TIP.