Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
textura dřeva

Madeland se sušenými rajčaty a kapari

Madeland často zákazníci přirovnávají k holandským sýrům, tak jsme se rozhodli použít holandský styl i v tomto receptu.

Madeland se sušenými rajčaty a kapari

Ingredience

  • 350 g brambor grenaille
  • 50 g sušených rajčat
  • 15 g kaparů
  • 2 ks kyselé okurky
  • 50 g másla
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • ½ lžičky soli
  • ½ lžičky pepře
  • Madeland plátky 100g

 

Návod na přípravu

Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm přepůlené brambory. Jakmile zezlátnou, přidáme překrájená sušená rajčata, kyselé okurky a kapary. Necelou minutu dál restujeme. Následně osolíme, opepříme a přidáme med s hořčicí. Vše opatrně promícháme. Hotovou přílohu můžeme zdobit jarní cibulkou.  Na talíři ji přelijeme rozpečeným sýrem Madeland.

Nevíte, kde pořídit rakletovač? Máme pro vás TIP.